Знаеш ли това за порното?

1. Порно индустрията започва да се развива по времето на кралица Виктория

Всъщност, Англия би могла да се нарече родина на порно индустрията. Това може да звучи малко странно на факта, че по това време са били приети много строги закони за поведението на мъжете и жените. Излагането на голо тяло е било тотално изключено. Законът обаче, не се отнасял за снимки на голи хора, разпространението на които ставало със скоростта на светлината.

2. Строги австралийските закони

Въпреки факта, че Австралия е демократична държава, там е забранено да продават всякакви порнографски материали (включително и да се наемат). Законът е в сила във всички части на страната с изключение на две. Това изключение прави двата щата център на австралийската порноиндустрия.


3. Порнографията води към насилие?

Това е една доста разпространена теза особено в по-консервативните страни. Обаче се оказва, че не е точно така. Страните с най-лесен достъп до порнографски материали всъщност се отличават с ниско ниво на сексуалните престъпления. Пример за това е Япония, където след легализирането на порнографията престъпността намаляла значително.

4. Пристрастяваш се

Психолозите твърдят, че хората, които гледат твърде много порнофилми, вече не мога да живеят без тях. Тези сладури губят вкуса си към обичайния секс и често дори не могат да упражняват това занимание, без да са съпроводени от порнофилми.

5. Огромни печалби

В действителност актьорите в порнофилмите са богати. Но само звездите. Конвенционалните порноактьори получават за еднократна работа между 50 и 1 500 долара. Интересното е, че жените актриси получават повече отколкото мъжете. Най-известната и богата порнозвезда, знаеш, е Джена Джеймисън, която не отдавна продаде своя собствен клуб на Playboy за около 30 млн. долара.

6. Всеки може да е порноактьор

Това е абсолютна заблуда. Ако си мъж и искате да станете порнозвезда, ако не за пари, то поне за забавление откажете се! В действителност тестът за това е много труден, а успешно го преминават изключително малък процент от желаещите.

По-голям ти е шансът, ако доведеш момиче, което да декларира, че без теб няма да вземе участие.

7. Порно в хотела

Според статистиката 50% от гостите на хотелите гледат порнофилми. В някои страни порноканалите са забранени, но собствениците на хотели постоянно измислят нещо, за да се заобикалят тези неудобства.

8. Интернет помага

Към момента броят на порносайтовете е над 4.2 милиона. Това са около 370 милиона страници с порнография. Всеки ден търсачките регистрират около 68 милиона заявки и търсения за такива материали. Ние продължаваме да се борим и да помагаме за увеличаване на тази бройка.

На ден се изпращат по около 2,5 милиарда спам съобщения с предложения за секс и порно материали.

9. Напредъкът в полза на актьорите

В зората на порноиндустрията продуцентите трябваше да наемат момичета, които поддържат актьорите в тонус. С напредъка на медицината и технологиите тази длъжност отпада. Вече има медикаменти тип "Виагра", а обработката става в дигитални студия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

eXTReMe Tracker
ТОП СТРАНА PageRank

blog counter
blog counter