10 начина да си отвориш бира


1. С gsm

Помниш ги онези старите тухли, които трудно се разглобяваха, а още по-трудно работеха. Нямат особено много функции, но защо бироотварянето да не стане една от малкото им важни характеристики?

2. С автомат на ски

На хижа си, нямаш отварачка, а ръцете ти са достатъчно премръзнали, че да не можеш да използваш сила. Старите автомати за ски вършат идеална работа – здрави са, бързи и няма да има нужда много да се напрягаш. Просто захващаш единия край на капачката, стягаш автомата и готово.

3. С телевизор

Не е нужно да хвърляш бирата по телевизора. Ако е от онези старите големи кутии, ще е идеален. Опираш на ръба, лек удар с ръка в правилната точка и готово.

4. С флейта

Дано не си флейтист, но ако си или пък случайно си бил на симфоничен концерт, ще направиш доста ефектен трик, ако небрежно си отвориш биричката с флейта. Гледай само да не прекалиш с натиска, че да не прецакаш инструмента.

5. С видеокасета

Гледаш ли още видеокасети? Бяха голяма мания и все още могат да са ти полезни. Дали със самата касета, или с пластмасовата й опаковка можеш спокойно да си помогнеш.


6. С книга

И после казват, че не четем! Четем, много четем, но с комикс трудно ще отвориш бира. Ето защо ти трябва „Война и мир“ или „Клетниците“. После спокойно ще можеш да казваш: „Тази книга ми помогна в много важен момент!“.

7. С шапка

От онези с козирка. С неособено голямо усилие можеш да се справиш с нея. Малко може платът да се пораздърпа, ама нали така било модерно сега.


8. С пинсетата на гаджето

Най-накрая и тя да послужи за нещо. Пинсетата, де, не гаджето. Издебваш момичето, взимаш пинсетата, поиграваш си 2 минути и пиеш студена бира за нейно здраве.


9. Със сватбената халка

Това е малко грубичко, но пък ако нямаш нищо по-удобно за използване около себе си, става. Е, ако си женен, де. Иначе можеш да пробваш и с някакъв друг пръстен.

10. Със зъби
Точно така, бъди лошо момче. То е ясно, че има смисъл да пробваш такива трикове само в компания, за да покажеш, че си кораво копеле. Само гледай да не си изкъртиш някой зъб - би било доста абсурдно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

eXTReMe Tracker
ТОП СТРАНА PageRank

blog counter
blog counter