най-идиотските престъпления на годината в САЩ.

38 годишен жител на щата Ню Йорк искал да открадне бензин от чужда кола и започнал да дупчи резервоара с бормашина. От искрата горивото се възпламенило и четири коли се разгорели като факли. Пак добре, че се е отървал жив.

Джонатан Льофевр от Флорида откраднал от серпентолог 5 змии и ги скрил под ризата си, за да ги топли. Но дали ги е прегрял, или нещо друго, влечугите го изпохапали. Сега 20 годишният крадец на змии лежи в кома в медицински център.

18 годишният Питър Едисон от Нова Англия решил да обере местен приют за деца. Обрал го. Но тъй като не блестял с ума на своя съименник, той се разписал на стената на заведението. Твърде лесно го изчислили и хванали. При това бил в краден потник с името на приюта.

Форест Кели Бисонет от Колорадо не поумнял и на 27 години, когато отишъл да обира банка. Той подпъхнал на касиера страшна бележка с искане за парите, само дето я написал на обратната страна на свой поименен чек.

39 годишният Патрик Дарнел Хънт от Северна Каролина позвънил на тел 911 с молба да открият откраднатата от него марихуана. Марихуаната не успели да открият, затова пък самия Патрик полицията го открила доста бързо.

Джефри Мумани от Флорида се специализирал във взломни кражби. Но някак не му вървяло. Финал на върволицата от неуспехи станал опитът да обере аптека. Влязъл във вентилационната тръба, но в най-добрите традиции на Мечо Пух, се заклещил вътре. След 10 часов "плен" Джефри не издържал и извикал за помощ. Измъкнали го и сега лежи на по-широко върху...наровете в местния затвор.

А 35 годишният Брайън Полин от Кънектикът надминал всички. Мързяло го да отиде за бира, затова започнал да звъни на 911 - донесете ми бира, и то повече...Вместо бира, го навестил полицейския екип и го подкарал където му е мястото за нарушаване на обществения ред.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

eXTReMe Tracker
ТОП СТРАНА PageRank

blog counter
blog counter