Хороскоп за Абитуриенти

Овен
Празничният гардероб
Разрешете му сам да си избере облеклото за това ярко събитие, но непременно контролирайте неговия избор. Самият той би могъл, верен на своята импулсивна природа, да си избере нещо предизвикателно и смешно, и после цял живот да ненавижда снимката от бала. Добре би било в тоалета на Овнетата да има допълнение в ярко-червен цвят – риза, елече, блуза, чехли с висок ток. Червеният детайл ще му позволи да се чувства едновременно ярък и модерен.
Подарък
Трябва да бъде много практичен и едновременно с това да намеква за това, че вашият малък Овен вече е пораснал. Ако той мечтае за автомобил, финансирайте обучението му в шофьорски курс, което малко ще го приближи към неговата мечта. Всъщност, най-добрият подарък за него ще бъде възможността самостоятелно да избира своята по-нататъшна съдба.

Телец
Празничният гардероб
За костюма на Телеца е задължително да бъде не само много красив, но и удобен. А това означава, че няма да бъде евтин. Елегантна блуза и пола вместо обичайната рокля за момичето и красива риза върху панталона вместо костюм за момчето може да отговарят на тези условия. Удачно е съчетанието на теракотно-розови и кремави оттенъци, на “кафе с мляко”.
Подарък
Вашият питомец, впускащ се в големия живот, ще се радва на всякакъв подарък, който подчертава неговата принадлежност към представителите на съответния пол, иначе казано – неговата сексуалност. Скъпата парфюмерия и козметика, бижутата ще им харесат най-много.

Близнаци
Празничният гардероб
Нека той да бъде съобразен с “модните писъци”, но все пак да бъде младежки, забавен, закачлив. Най-добрият вариант, разбира се, е да приготвите два костюма – единият по-строг за официалната част и друг – по-удобен за голямата веселба. Цветове – пастелни, тъй наречените “карамелени” оттенъци на светло синьото, розовото и жълтото. Множество малки детайли – рисунки, бастички, джобове, панделки.
Подарък
Просто му купете мобилен телефон, а ако вече има, подарете му една карта с предплатени разговори, за да може сладко да си побъбри с приятелите.

Рак
Празничният гардероб
Всяка неприятна подробност може да развали за дълго настроението на ранимите Раци. Затова е много важно предварително да се помисли всичко в детайли – какво да облече, какво може да се случи и как да се избегне това. Костюмът или роклята на Рака трябва да бъдат не крещящи, с плавен силует и детайли. Вродената бледност и склонността към напълняване ще бъдат туширани от тъмносиния, виолетовия и вишневия цвят. Непременно сложете на дъщерята резервен чорапогащник и конец с игла, и накарайте сина си да походи предварително с празничните обувки, за да се застрахова от възможни неприятности.
Подарък
Да се изпълни неговата заветна мечта не от най-простите задачи. Тя допълнително се усложнява от това, че Ракът рядко изразява своите желания, предпочитайки да си замълчи. Наблюдавайте го за какво говори с особена нежност, с истински възторг (това най-често е за вещ, която вече има негов приятел). Непременно подгответе тържествен семеен обяд, посветен на завършването на училището, на който да връчите и своя подарък.

Лъв
Празничният гардероб
Имайте предвид, че вашият абитуриент едва ли някога ще ви прости, ако на този важен празник не изглежда най-добре от всички. А най-голям удар по самолюбието ще бъде съученичка с подобен или (о, ужас!) точно същия тоалет. Така че, ако семейният бюджет не позволява да прекрачите прага на Шанел и Диор, ще се наложи да се въоръжите със скъпи модни журнали и телефони на шивачки, които на съответната цена да прекопират някой от маршовите шедьоври. Желателни цветове – шампанско и всички оттенъци на златното. Не забравяйте за задължителна визита при професионален фризьор – саморъчното навиване на ролки не става за този случай.
Подарък
Отново е необходимо да се отчете самолюбието на вашето дете: нека сам (сама) да каже какво би искало да получи за бележития ден, естествено в рамките на разумното. Дори самият факт, че му предлагате самостоятелно да “пожелае” ще подейства като балсам на младата лъвска душа.

Дева
Празничният гардероб
Родителите на Девата трябва да бъдат готови да доста сложна процедура – те ще предлагат на детето варианти за достойно облекло, а то ще ги отхвърля всичките под някакъв предлог – не са модерни, не подхождат на очите му, друг вече има нещо подобно и т.н. Постарайте се да не нервничите и спокойно доведете избора до край. Ако оставите Девата насаме с нейната критичност, тя лесно ще изпадне в паника или дори истерия. Спрете се на елегантния класически стил с минимално количество детайли. Най-подходящи цветове – оранжево, златисто-бежово, жълто.
Подарък
Най-подходящият подарък за влизането в новия живот е часовникът. Нека той да не бъде младежки модели, дори и от известна фирма, защото бързо ще изгуби актуалност. Поднесете “възрастен” модел, с класически форми, на солиден.

Везни
Празничният гардероб
Везните безгрешно могат да определят в магазина кое им стои най-добре, а на тях буквално всичко им отива. Сред съществуващото разнообразие от стилове и вещи, все пак е добре да се спрете на класически светъл костюм за юношата и кафяв костюм в стил Марлен Дитрих за девойката. Предпочитана гама – всички оттенъци на светло-синьото, светло зеленото, бисерно-бялото.
Подарък
За достойно завършване на училището може да се смята семейната вечеря в ресторант по този тържествен случай. Подходящи са също така и билети за концерт на любим рок-поп идол или моден мюзикъл.

Скорпион
Празничният гардероб
Той едва ли ще понесе спокойно вашите съвети по отношение на облеклото. Но след дълги спорове, накрая все пак ще ви послуша. Позволете й (му) да изглежда по-голям (а) и по-секси, отколкото всъщност е. За дъщерята са подходящи деколтета, разрези, полупрозрачни блузки и ярък грим. За сина – риза с отворена яка или платка. Цветове – вишнев, червено-кафяв, малахитово.зелен.
Подарък
Скорпионът си мечтае да пълно оборудване със ски екип, мотоциклет или годишен абонамент във фитнесклуб. Ако всички тези вещи ви се струват твърде скъпи, подарете му нов спортен костюм и чифт маратонки, но истински “фирмени”.

Стрелец
Празничният гардероб
Подгответе се за сериозни разходи. За подходящ тоалет трябва да отидете в един от специалните салони, където се представят костюми за специални тържества. Цените там също са специални, но за щастие винаги има възможност да се вземе рокля или смокинг под наем. Спрете своя избор на дрехи в интензивно син или карминен цвят.
Подарък
Е, затова ще ви трябват доста пари. Най-голямото желание на Стрелеца е да разшири кръга на своите познания, да се приобщи към различни традиции и култури, затова най-желан подарък ще бъде пътуването зад граница или курс по чужд език, също и чужбина.

Козирог
Празничният гардероб
В този случай ще се наложи да не се вълнувате. Козирогът е пределно конкретен и знае какво иска. Навярно той отдавна е намислил своя празничен костюм и чака само да финансирате неговия избор. И ако не сте във възторг от този избор, трябва да се примирете и да не прекалявате с ценните си указания – просто на неговото мнение трябва да се вярва. По всяка вероятност девойката ще се спре на изящна “коктейлна” рокля в черен цвят, а юношата – на тъмен костюм, който ще се окаже едновременно празничен и практичен.
Подарък
Не е изключено в най-близко време вашият целеустремен Козирог да започне работа. Затова съвсем актуален подарък за него ще бъде удобна чанта. Тя ще му помогне и в следването, и в работата, играейки роля на атрибут на “възрастен” стил. Все пак, когато избирате “сериозни” модели, не забравяйте, че вашият Козирог все още не е станал директор на банка.

Водолей
Празничният гардероб
Осведомете се предварително в какъв тоалет се вижда вашият питомник на празника. Той непременно би искал да се отдели от тълпата съученици, но по-далеч от супер-неформалното (смъкнати младежки панталони, или твърде разголена блузка) неговата мисъл не е стигнала. Уговорете го (я) да облече нещо по-обикновено, но с “некласически” елементи – например папионка вместо вратовръзка и цвете в бутониерата (за момчето). Или рокля с набодени живи цветя (за девойката). Препоръчват се небесно синьо и сребристо като цветове.
Подарък
Неговата страст към техническите новости е безгранична и всяка от тях ще го зарадва CD плеър, Bluetooth или нова програма за компютър. Друг прекрасен подарък за него би бил абонамент за високоскоростен Интернет.

Риби
Празничният гардероб
Преди всичко вашият съвместен избор на облеклото няма да трае много дълго, от няколко подходящи варианта Рибата веднага ще избере “своя”. Но тяхното мнение се променя заедно с настроението. Така че, ако не искате половин час преди празника да успокоявате ридаещата си дъщеря или мрачния син, които внезапно са разлюбили своя избор, по-добре не купувайте веднага избраните дрехи. Върнете се в магазина след 2-3 дни и едва след като се уверите, че вашата Риба не е променила мнението си, тогава ги купете. От цветовата палитра избирайте приглушените зеленикави и лазурни тонове.
Подарък
Скъпа бутилка от колекционно вино, подарена на сина или дъщерята, ще стане своеобразен “атестат” за зрелост и символ на уважения към порасналия ученик. Предложете му да я отворите в един от следващите радостни моменти – например защита на дипломна работа в университета, или на сватбата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

eXTReMe Tracker
ТОП СТРАНА PageRank

blog counter
blog counter