Интересни надписи на барове

Моля поръчвайте питиетата едно по едно, защото обичаме да бягаме напред-назад, така поддържаме фигура.
***
Когато поръчвате за всички се уверете, че не знаете какво искат когато стигнете бара. Обичаме да стоим и да ви чакаме докато отивате и се връщате или крещите през цялото заведение, за да разберете, (и да ние разбираме, че това, че другите клиенти стоят и чакат вече половин час и започват да мърморят не е ваш проблем)
***
Когато си поръчате две питиета, спокойно вървете до маста да ги оставите и да си поприказвате преди да ги платите. Ние ще изчакаме, няма къде да ходим, а и оценяваме почивката.
***
Никога не ни давайте парите в ръцете. Ние много обичаме да ги вземаме от бара, особенно ако са стотинки в локва от бира.
***
Никога не казвай ‘може ли’ или ‘благодаря’ – шока може да ни докара инфаркт.
***
Когато искате чипс със сол, уверете се че сте попитали за всички вкусове преди да поискате натурален – така ни помагате да запомним асортимента.
***
Ако сте чакали две минути на бара може да се заядете с нас, че чакате от половин час – това ни поддържа ритъма тъй като нямаме представа за времето.
***
Когато купувате питие за Иван и Мартин моля не ги питайте какво искат – само кажете имената им и ги посочете, защото много обичаме да отгатваме и се чувстваме неповторимо когато познаем.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

eXTReMe Tracker
ТОП СТРАНА PageRank

blog counter
blog counter