Новата Магическа Прощъпулническа Диета


Хората непрекъснато се оглеждат за някоя нова диета. Проблемът с повечето диети е, че или не се храните достатъчно (при диети с гладуване),  или имате чувството, че през цялото време ви се ходи по малка нужда (при диетите с течности), или се охарчвате много, а стомахът ви се е стегнал на камък (при месната диета). Освен това, хората обикновено послъгват и не спазват точно диетите, а и най-често се отказват на третия ден. Сега вече имаме новата Прощъпулническа Магическа Диета .
През годините вероятно сте забелязали, че повечето две годишни дечица са слабички. Сега  формулата за техния успех става достъпна за всички, включили се в тази нова диета. Може би е добра идея да се консултирате с вашия лекар преди да се впуснете в изпълнението на диетата, тъй като, в противен случай, вероятно ще ви се наложи да се срещнете с него след това. Успех!
ДЕН ПЪРВИ
Закуска – Едно бъркано яйце, една препечена филийка с желе от грозде. Отчупете 2 парченца от яйцето с пръсти и захвърлете останалато на пода. Отхапете една хапка от препечената филийка и след това размажете желето по лицето, дрехите си и бялата покривка на масата. Намажете малко и по веждите си. Това ще ви осигури занимание поне за няколко часа в опити да се самопочистите, което от своя страна успешно ще отклони вниманието ви от всякакви позиви за храна.
Обяд – четири цветни молива (независимо какъв цвят), една шепа картофен чипс и чаша мляко (отпийте само три глътки и разлейте останалото по краката си)
Вечеря – Един дезодорант стик, две монети по пет и една по двайсет стотинки и четири глътки стара бира, попреседяла в чаша на масата .
Закуска преди лягане – Препечете си филийка хляб и я метнете на пода в кухнята. Постарайте се да я настъпите добре и да чуете хрускащия звук!
ДЕН ВТОРИ
Закуска – Вземете вчерашната настъпена филийя от кухненския под и я изяжте. Изпийте половин бутилка ванилов екстракт и шишенце растителна боя. Ъмммм, вкусно!
Обяд – половин червило и шепа кучешка храна (независимо от кой вид). Едно кубче лед, по желание.
Следобедна закуска –  Вземете си една близалка и излезте навън. Смучете близалка докато не стане супер лепкава, извадете я от устата си и я захварлете на земята. След това си я вземете и продължете да я смучете, докато не стане отново чиста. Приберете се вкъщи и я хвърлете на килима. Отдалечете се без да мислите повече за нея.
Вечеря – Намерете камъче или сурово бобче и го поставете в лявата си ноздра. Полейте със студен чай малко картофено пюре и го изяжте с възможно най-голямата лъжица, която намерите.
ДЕН ТРЕТИ
Закуска – Две паланчинки с много сироп – ядат се с ръце , които се бършат в косата. След това  косата не се разресва. Боли. Чаша мляко: изпийте половината и натъпчете остатъка от палачинките в чашата. След закуската си вземете вчерашната близалка от килима от килима, изближете влакънцата и я поставете върху възглавничката на любимия си стол. Отдалечете се без определена посока.
Обяд – Три клечки кибрит плюс сандвич с фъстъчено масло и желе. Изплюйте няколко хапки на пода. Излейте чаша мляко на масата и я изсърбайте отттам. Намацайте рисунка на масата с останалото мляко. Добре е за изразяване на вашата артистичност.
Вечеря – Чиния сладолед, шепа картофен чипс, малко вино и кафе.
ПОСЛЕДЕН ДЕН
Закуска – Четвърт тубичка паста за зъби (всеки аромат е подходящ), парченце сапун и една маслинка. Излейте чаша мляко върху паничка корнфлейкс и добавете половин чаша захар. След като зърнената закуска омекне достатъчно добре, изпийте млякото и дайте корнфлейкса на кучето. Постарайте се и да втриете малко от него в козината на кучето просто за забавление.
Обяд – Изящте трохите от кухненския под и от килима в хола. Намерете онази близалка и я довършете.
Вечеря – Чаша спагети и шоколадово мляко. Изхвърлете кюфтето от чинията. За десерт оближете спиралата за мигли.
Наслаждавайте се!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

eXTReMe Tracker
ТОП СТРАНА PageRank

blog counter
blog counter