Най-интересните весникарски заглавия за 2009 година

„Булчински букет свали самолет"

Младоженци в Италия решили да наемат малък самолет, от който булката да хвърли букета си, но той бил засмукан в двигателя, в резултат на което самолетът се запалил и се разбил в сградата на общежитие - няма жертви, един човек бил тежко ранен.

„Дрогирани кенгура създават проблем в Австралия"

Би Би Си съобщава за следния проблем: Кенгура навлизат в плантации с мак в Австралия, изяждат растенията и започват да скачат и да се държат неадекватно.

„Осъдиха мъж, хвърлял фекалии в съда, на 31 години затвор"

Мъж от Сан Диего, успял да внесе торба с изпражнения в съдебната зала, където бил подсъдим по дело за грабеж. Той започнал да ги хвърля по адвокатите и други хора в съда.

„Баба използва възглавница, за да изгони мечка"

Възрастна жена в Колорадо стана известна през октомври, когато успя да изгони мечка, влязла в къщата й. Бабата използвала възглавница като оръжие.

„Съпругата на японския премиер твърди, че се е возила в космически кораб"

Ексцентричната съпруга на премиера на Япония г-жа Миюко Хатояма твърди, че е била отвличана от извънземни и че Том Круз е бил японец в предишен живот.

„Мъж и жена от Канзас ограбени, докато правят секс в контейнер за боклук"

Мъж и жена в Канзас се усамотили в уличен контейнер за боклук. Това не смутило двама мъже, които отворили контейнера и ги принудили да им дадат дрехите, обувките и бижутата си.

„Глобиха бременна жена, не почистила след кучето си"

У нас кучетата си вършат работата където си искат и никой не се осмелява да направи забележка на собствениците им. В САЩ обаче има строги закони. През септември в Ню Йорк нашумя случай, в който жена в напреднала бременност бе глобена с 250 долара, защото не почистила след кучето си. На всичко отгоре е спорно дали жената изобщо е извършила нарушение - кучето е замърсило тротоара пред нейната къща, я тя твърди, че е влязла вътре, за да вземе салфетки, точно с цел почистване.

„В Хонолулу обмислят глоба за пътници в градския транспорт, които миришат".

Предвижда се глоба от 500 долара и общественополезен труд до шест месеца, за тези които притесняват останалите пътници в миризмата си.

„Съдят мъж ползващ гениталиите си за куклен театър"

Американец бе осъден за нарушаване на обществения ред, защото организирал странен театър на публично място - той завързал с въженца мъжкото си достойнство и го използвал за импровизиран куклен театър.

„Мъртъв елен в костюм на клоун изоставен пред къща"

АП съобщава за инцидент в щата Айова, където неизвестни лица са оставили мъртъв елен в коледен костюм на верандата на къща. Според полицаите това е шега, свързана с предстоящия празник Хелоуин.

"Полуголи Дядо Коледа тичат в студа за благотворителност"

Месец декември е доста студен в Унгария. За това инициативата на полуголи мъже, дегизирани като Дядо Коледа и тичащи по улиците, привлече доста зрители.

„Пишман-нинджа от Сиатъл се забоде върху ограда"

Полицията в Сиатъл намерила мъж, буквално забоден върху висока ограда. Той бил в безпомощно състояние и викал за помощ. Първоначално те помисли, че е жертва на престъпление, но по-късно се оказало, че човекът се мисли за нинджа и е опитал да прескочи оградата, но не успял. Той оцелял, макар и с тежки рани.

"Осъдиха условна мъжа, който заколи рибката на бившата си приятелка".

През октомври АП съвсем сериозно съобщи за 27-годишен американец, който заковал с нож рибката на бившата си приятелка за стената с думите „Ако не може да живее с мен, няма да живее и с рибката." Той съвсем сериозно бе осъден на 2 години условно, общественополезен труд и преглед при психиатър.

„Човек с татуировка на Бритни Спиърс е откраднал розово куче от гей бар"

4-годишно кученце чихуахуа е откраднато от гей бар. Издирва се мъж с татуировка на Бритни Спиърс, съобщи АП.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

eXTReMe Tracker
ТОП СТРАНА PageRank

blog counter
blog counter