Проблеми с порното

Порнофилмите, макар и неразделна част от сексуалния живот на много двойки, често създават и някои проблеми. Ето някои:

1. В тези филми всичко изглежда лесно.
Прегъването, различните пози, секс на невъзможни на пръв поглед места – всичко изглежда лесно и интересно. Не точно такова обаче е усещането, когато започнете да ги копирате. Често в тези случаи ще установите, че сексът на плочките до басейна, не е особено удобен.
2. Създава големи очаквания у партньорите.
Често изглежда, че сексуалният акт трае с часове. През цялото време актьорите пъшкат сякаш, че това е най-хубавото нещо в живота им, а свършването и при двамата в един и същ момент е задължителен.
Какво ли си мисли жена ви когато ги гледа? Успокоението "мила на тях им се плаща да се преструват" или "тези сцени са снимани цял ден", може и да не я трогне след вашите пет минути.
3. Изкривява действителността.
Еякулацията върху лицето на партньорката изглежда приятно за жените от филмите. В действителност обаче това може да не е така за твоята мацка. Същото може да се каже и за аналния секс, груповия секс, садо-мазото и т.н.
4. Понижава самочувствието.
Когато гледаш порноактьори или актриси, не забравяй, че като професионалисти, те са избирани между хиляди. Дори и да си го напомняш обаче, често може да се депресираш от размери, форми, издръжливост и други умения, които най-вероятно не притежаваш.
5. Води до пристрастяване.
В практиката има много случаи на пристрастяване към порното, от което май мъжете страдат повече. Може да се стигне дори до болестно състояние, при което да не можеш да правш секс без тези филми. Обикновено това приключва с раздяла.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

eXTReMe Tracker
ТОП СТРАНА PageRank

blog counter
blog counter