най-тъпите изобретения на човечеството

Капан за шегаджии


Ако в блока имаш аларма против пожар, която хлапетата постоянно пускат, си вземи капана за шегаджии. Ръката, която дърпа предпазителя се блокира до идването на полицай или пожарникар. Кофти е, че ако наистина има пожар, няма как да избягаш...

Маска за лице против ядене

По прототип на Александър Дюма, истинска желязна маска, която ти пречи да поглъщаш, каквито и да е храни в твърдо състояние. Ако имаш наистина толкова слаб самоконтрол килограмите не са ти единственият проблем.

Метод за разпознаване на блъснатия предмет

Помага да анализираш какъв предмет си ударил с колата (разбира се, че си офейкал след удара). Патентован метод, който показва каква е вероятността това да е било човек, куче или гигантски плъх.

Зарядно за батерии на батерии

Motorola's P970 зарежда батерията на телефона ти. Самото устройство се захранва от презареждащи се батерии.

Надуваема мишена за дартс

Сгъваема, надуваема мишена, която се побира в чаша за кафе. Препоръчва се на всеки, който не може да играе дартс – колкото по късно уцелиш мишената, толкова повече ще хвърляш. Ако все пак случайно уцелиш, е добавен и комплект за поправяне.

Инвалиден стол с педали

За тези, които не могат да се изправят, но могат да въртят педали. Или ако просто те мързи, да ходиш... и да караш колело.

Пръсти за iPhone

Австрийска компания пусна всякакви размери пръсти изработени от латекс (приличат на презервативи за азиатци). Идеята е да ползваш телефона си без да се притесняваш, че ще го нацапаш.

Перуки за котки

За котки, които оплешивяват или ги мързи да си боядисват козината. В скоро време компания планира да пусне и услугата удължаване на косъма.


Торба за пътуващи кучета

Много е дразнещо, когато животното ти направи цялата задна седалка в косми. После не могат да се изчистят по цели месеци. Още по-зле става, когато кучето започне да ти се лигави и космите се комбинират с лиги. Решението на проблема е торбата за пътуващи кучета. Закача се от външната страна на прозореца, като не се препоръчва за санбернари и догове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

eXTReMe Tracker
ТОП СТРАНА PageRank

blog counter
blog counter