Съшност на Юрген


Юргенът (Jurgenus Horrificus) е същество с неопределено-немски произход. На външен вид изглежда като висок як скандинавец с тъп поглед,сексуална надареност и активно педерастично излъчване. Изпитва сексуално влечение към всичко което се движи на 1,2,3 или повече крака.Напада жертвата си изотзад,като предварително дебне продължително време. (в някои бивши съветски страни е известен с прозвището Изодзадзе) Изключително бърз и хм...надарен.И изключително...хм надарен.Много трудно може да се види преди да е направил атаката си. А тъй като напада отзад,понякога и след нея.Не че ще ви е до гледането му в такъв момент,но има и такива хора (както е казал поета Хипо Д’ил в своят възхваляваща този бог на хаоса и мрака и мира :”Ти ме гледаш в очите,а аз те ш*бам във *бийп*”).По съществото си Юргенът е само Един,макар и понякога да изглежда като много съставящи едно цяло,групирани в стада и свързани в кошерно съзнание,много по-развито от човешкото.

Физиология и Размножаване.
Както споменахме по-горе
Юрген е голям с тяло с руса коса и сини очи (или рус и синеок и с Голям).Останалата информация е класифицирана.
През средновековието се е смятало че се размножава чрез пъпкуване, но съвременни изследвания опровергават тази теория.
Юрген е “нещо”, което по своята същност и произход е съпоставимо само по дедуктивни логически пътища с божество. Но биологично погледнато е неизбежно свързано с генетична мутация, причинена от вируса Jurgenus Horrificus, състояща се в насилствено разкъсване на цикъла на Кребс във втората фаза, при която се отделят две молекули СО2 от цитрата, при което става съединение с 4 въглеродни атома, а стъпаловидните редукционни реакции окисляват органичните междинни метаболити и редуцират три молекули НАД до НАДН, една ФАД до ФАДН и няколко ФАК до ФАКН, което е причината за насилственото преструктуриране на цикъла на Кребс, което от своя страна е основа за мутации и развитието на съществото Юрген,а това беше е*ати дългото изречение.
С две думи: вирусът
Jurgenus Horrificus е следствие на мутация на човекое*ен фикус.


Историята и
Юрген

Учените от
ФАКЮ (Факултет за Анализ и Класификация на Юрген)открили че Юрген е липсващото звено между хората и приматите наречено шибеци или шибаци по очевидни причини.

Макар че са открити кости от
Юрген в пещери от неолита не е известно кога се е появил. За първи път се появява в разказите на изпатили римски войници. На по-късен етап е често срещан във фолклора на викингите,макар там(както и навсякъде) да е тема табу.
Някои учени предполагат, че именно нападенията на стадата
Юрген са довели до развитието на селищата,оръжията и строителството при хората.Не че помогнало.

Друга теория гласи,че
Юрген идва от Азия по времето на Великото преселение на народите(което е причинено всъщност от тях) и се настаняват трайно по земите на днешна Германия където са известни още като Мъжари а не Маджари каквато е и масовата заблуда за стадата Юрген(по нататъшни изследвания показват че Юрген всъщност е едновременно навсякъде във вселената,но по неизвестна причина най-често кисне около Франкфурт на майната си). Причината за името им е, че избивали жените и изнасилвали мъжете и квото останало видят включително домашния добитък(кози крави,коне кокошки ако няма друго пуйки) и вълците в близката околност.
Някои от стадата
Юрген се отцепили от главния поток и потеглили към арабските страни, по пътя минавайки през Балканите(което изключително добре обяснява добре известното по света мъжество на българина-имаме Юргенсак жилка в гените си).
Доказателство за присъствието на
Юрген в арабските страни е просто очевидно дори и библията им се казва КУРАН , а дявола е описан като много блед , рус и със сини очи -типичен Юрген.
През 13в. Църквата го обявява официално за демон и призовава за масовото му изтребване (първият
Куроносен поход),но резултатите са отчайващи-,като от всички отишли на свещеният поход лов за Юрген се върнали едва половината...ходели в полу-шпагат.Конете им също...Юрген тогава решили да отмъстят и предприели от своя страна първият Куроносен похоТ,чийто резултат бил изтребване на почти една трета от населението на Европа-явление известно като черната смърт,и неправилно преведено като метафора за чумата,която всъщност била доста безобидна,но винаги съвпадала с нападенията на Юрген



.В средновековието се е смятало че след полов
контект с Юрген жертвата Юргенясва и самата тя се превръща в такъв, но модерната наука отдавна е установила че от един път Юрген не се става (поради тежките поражения на тазобедрените кости и отделителната система). За да се предпазят от зараза и Юргенясване, църквата заповядала всички имали контакт с Него да бъдат изгорени на клада, под предтекст, че са правили секс със дявола и били обявени за ерОтици. Но и това не помогнало тъй като цели села започнали да се обезлюдяват, се наложило да измислят рицарските доспехи, за по-уязвимият пол и железните гащи за жените. Което довело до откриването на отварачката за консерви, а по късно и на ъглошлайфа, като начин да проникване в танкове, но това по-късно.Тези открития само показват високата интелигентност на съществото Юрген....нужно е да отбележим че поради голямата си хм...сила,той реално не се нуждаел от тези инструменти,но трябвало да се всява терор. Интересен факт е че сатанинската църква също препатила от Юрген и ГО обявила за изчадие раево и пратеник Божи и призовавала към избиването му

През 18 в. Двама англичани успяват да хванат жив екземпляр(не се минало без да си изпатят обаче,но те били добре тренирани от най-малка възраст). Англичаните се пробвали да обучат
Юргенът за военни цели,поради изключително високата му способност да всява смут и терор сред редиците на враговете.Но неуспешно. Данните остават засекретени в Британския Юрген рисърч център, както и съветския Факултет за Анализ и Класификация на Юрген-(ФАКЮ).А хванатият Юрген избягал...пазачите и работниците във инсталацията,в която бил пазен не били открити

От 19в. насам съобщенията за видени
Юргени намаляват. През 1962 Юргенът е включен в Червената книга. Предполага се че това масово изчезване на стадата Юрген се дължи на факта че просто с решили че планетата не им харесва и си заминали. Някои учени обаче отхвърлят тази теза твърдейки че Той просто чака подходящият момент за да всее още повече смут и ужас.

Към момента има няколко места,на които може да бъдете изненадани от
Юрген.А тези места са...навсякъде,тук и там

Културно-религиозни аспекти на
Юрген

Вече споменахме някои от тях по-горе.
Според множество теолози и изследователи на религиите
Юрген е първичното божество и анти-божество едновременно. Някои намират тази мисъл за богохулна,но при условие че Юрген сам по себе си е божество не виждам как може да е богохулен,особено към собствения си син,защото само Юрген може да осъществи непорочно зачатие и да се измъкне безнаказано.(но не и незабелязан-представители на сектата “Свидетели на непорочното зачатие” твърдят че предците им са присъствали там,и като доказателство посочват пораженията по мумифицираните тела на същите тези предци).Друго доказателство за тази теза е че на множество изображения Иисус е със руси коси и сини очи...Някои изследователи на пресвещената Кабала твърдят че така известното Дърво на Живота не е дърво в истинския смисъл на думата и има много общо с Него. Юрген по същество е и Анти-божество,въплъщение на чистото зло,Анти-христа и сат-аналния блек метъл секс,което само по себе си говори че когато настъпи Съдния ден Юрген ще трябва да срази сам себе си. Т.е да си го начука.
Според някои Теолози
Юрген,пък е второто същество присъствало освен Бог на сътворението.Когато Бог казал „Да бъде светлина!”,всъщност го извикал панически,тъй като усетил в тъмното горещ дъх във врата си,а мистериозен глас казал „Ооо Я! Гутен Морген!” .Светлината само утежнила положението.Последвалото сношение създало света и продължило шест дни.На седмия Бог реанимирал.
Според
древно-египетската митология светът е създаден от изпразването на Юрген.Те го наричат А-тум,което ще рече „Големият Скандинавски” и честват това събитие с ритуално...изпразване.
В Индийската култура също можем да открием дълбоки следи от
Юрген,най-вече в лицето на сторъкия бог Шиба(който не е сторък,но когато си изненадан от Юрген изотзад си склонен да виждаш множествено)
В централна
америка ажтеките са почитали великият бог-змия Кетцалкоатл....което в превод значи “могъщият изненадващ в тъмното приналдежащ на Белия Рус”
Също така се е смятало, че в половият член на това същество се крие голяма магическа мощ, заради която са били преследвани(много неуспешно) и убивани(много рядко) от
вещери и вещици които са си правили жезли от тях.Естествено 99% от тях са пострадали при битката си.А при Юрген може да пострадаш само по един начин.Техните членове са идеален размер за жезъл, въпреки че са малко мазнички и миризливи,след подходящата обработка стават перфектни, някои все още се пазят тайно в Юрген рисърч център.

За да хванеш
Юрген е трябвало да си изключително самоотвержен,жертвоготовен и да не държиш на аналната си девственост.Та кога Юрген те хване този които ти помага го хлопва по главата с натрошена тухла в чорап и след това бързо му се отнема патката, докато не се е събудил(след дълги и изпълнени с жертви и лишения изследвания от ФАКЮ достигнахме до извода че тухлата в чорап е единственото действащо оръжие срещу възрастен зрял Юргенски екземпляр). В този период от историята светата Инквизиция използвали много изобретателни и същевременно болезнено наказание за крадците - заклещват главата и ръцете на престъпника и го дават на Юрген да го напитят естествено след това го изгаряли за сношение с дявола.


Юрген и културата
Юргенът е оказал голямо влияние върху културата на света,като се среща в редица произведения,народни мъдрости,картини, а по някой места още плашат малките с него.
Най известната поема за
Юрген е на анонимният френския поет Жан дьо Пед'л "Юргенът в нощта". Популярни поговорки включват:
"
Юрген броди." и "Не се навеждай,защото може Юрген да е зад теб". Из “Пътепис на един ловец на Юргени” на Жан дьо Пед'л -Най страшните Юргени са от баварска област ако тръгнеш да бягаш, той ще бяга по бързо,ако тръгнеш да плуваш, той ще плува по-бързо, ако почнеш да се катериш, той ще се катери по-бързо.. А ако се скриеш той ще се скрие по-добре от тебе.




Българската следа


По нашите земи има един обичай отдаващ почит към
Юрген-така нареченият Герман(сиреч онзи,който идва от Германия). Обичаят се състои в направата на кукла,която е хм...изключително надарена,с руса коса и ритуалното и изгаряне или заравяне в земята,с цел плодородие,а и Юрген да подминат селото,но да минат вълците от околността.

В българския фолклор се срещат песни като:
Юрген юнака
Юрген юнака остра сабя трака в листака, в гъстака ах какво ги чака!

В България децата от малки са закърмени с Юрген, защото Сънчо всъшност е Юрген – сини очи,руса коса и идва от горичка.



Юрген и ФАКЮ

През вековете е имало десетки опити за масово изтребление на Юрген, като се започне от кръстоносните походи, светата инквизиция през Средновековието(която е една от първите институции за изтребление на Юрген), и холокоста през втората световна война(евреите загинали през него са просто случайни жертви попаднали в лагер с Юрген). В наши дни най-големите врагове на Юрген са Юрген рисърч център, подкрепян от правителството на САЩ и Великобритания, както и съветските ФАКЮ и Какебе(как ебе, хитро замаскирано зад съкращението КГБ, не знам как и май не ща и да знам.), които с общи усилия през миналия век създадоха специален вирус за унищожение на Юрген наречен СПИН, което естествено не помогнало, затова се наложило да направят втори вирус който унищожава патките им правейки ги неспособни за употреба и тъй като поразява патките им го нарекли ПТИЧИ ГРИП. Моля ви не допускайте унищожението на това красиво животно с такъв горд и целеустремен така да се каже.... дух!


Юргена в наши дни

Поради изключителната му рядкост в наши дни,не се гледа на сериозно,на този,който твърди че е видял Юрген-въпреки физическите доказателства оставени върху(и във) свидетеля Снимките на Юрген по същността си са изключително брутални и не се препоръчват на хора дори със силни нерви и здрави сърца.
Добре известните извънземни наречени “Сивите” са всъщност мутирали Юргени,лишени от сексуалните си атрибути,но изключително напреднали технологично и запазали всички Юргенистични инстинкти...Дейността им се ограничава в отвличане на хора и поставянето на анални проби....
Днес Юргените гледат да се спотайват и да не се показват на публично място. От Юрген рисърч център вярват че всъшност Дядо Коледа може да е първичния, единствения Юрген.Той живее на около полярния кръг, защото тъй като е извънземен и божествен обича да се ебава със Земята(приемайте го буквално или анално,но не е за предочитане).Той живее там със няколко стотин джуджета, които използва за сексуални роби, които редовно “посещава”(сутрин за добро утро ,между преобличането и миенето на зъбките).Има си и една жена,като за разнообразие, която горката като го види и става бяла като сняг.Веднъж годишно излиза на обиколка около света, влиза през комина на всяка къща опъва бащите и прасетата и си отива(приеми го... абе ако можеш да го приемеш по друг начин, Браво! ).Всъшност затова измират прасетата по коледа(от масивни вътрешни разкъсвания на стомашно-чревния тракт), и бедните им стопани се принуждават да ги заколят, щото ако съседите разберат че Юрген им
е бил на “гости”, ще се подиграват на хората до края на живота им(не че не е ходил на “гости” и при съседите ама то това е друг въпрос...). А всички мислят че благият старец работи безплатно(питайте бащите си...).Всъшност затова повечето именни дни са около коледа да не се движат мъжете,че по бързо да им зарастнат дупетата.В някои страни Той е известен и като Дядо Прас(по обясними причини...).
Вторият най-известен Юрген е БайБрадър- винаги дебне от някъде, никога не се показва пред камерите и сичко Плющи!!!
Третия според някои източници е Юрген Клизман – световно известния немски футболист известен със своята бързина на терена и способността си да внася смут в противниковия отбор...
Според множество ченълинги и ясновидски контакти наближават Последните дни и Последното идване на Юрген,когато всички ще се покаят щат не щат...Знаците са около нас,нека този,който има очи ги види и....Дупе да ви е яко!!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

eXTReMe Tracker
ТОП СТРАНА PageRank

blog counter
blog counter