Мъж ли си?

1. Истинският мъж мирише на тютюн и ракия. Употребата на парфюми е изключително гейско занимание. Освен това, качествената мъжка миризма се допълва и от вонята на пот. Къпането също е едно досадно дребно занимание..

2. Пиенето на твърд алкохол по светло. Кафето сутрин е абсолютно забранено. Пие се едно голямо на
екс за отскок и така се започва деня. Истинските мъже винаги са леко подпийнали..

3. Махмурлука. Не може да излезе вечер с приятели, да пие една минерална вода или да се лигави на една бира цяла вечер.
Десятка бири е само за загрявка, а от там нататък никой не може да каже... На сутринта е ясно, какъв махмурлук го чака, но това си е за сутринта! Да се оправят нещастните п***растчета, той е пич и не му пука..

4. Бирения корем е задължителен! Изобщо един мъж, се отнася пренебрежително към външния си вид. Какъв е истинския мъж без бирен корем и някой килограм в повече..

5. Истинския мъж бие поне веднъж дневно жена си. Поне..


6. Истинския мъж харесва футбола! Знае наизуст всички имена на играчите от
ЦСКА, Левски, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Барселона. Мрази Дейвид Бекъм, този отвратителен рус г*й, на който ти се ще да го минеш на задна без да се замислиш..

7.
Драпаненето на т**аците., Особено на обществени места. Жените са възмутени от този начин на поведение, обаче истинския мъж винаги се почесва демонстративно пред тях, за да покаже, че не му пука от тяхното мнение.. >

8.
Мастурбирането. Истинският мъж е способен да си удари мощна ч*кия десет минути след секс. За него ч*кията е истинското удоволствие, секс прави само за пред другите хора - за престиж..

9. Демонстративното оригване и
пъ**ене. В хубавия човек лоши неща не бива да стоят. Съблюдаването на този принцип е задължителен. Обикновено, когато му се до**рди на истинския мъж, демонстративно повдига крак и на всеослушание изревава мощно с г*за си.,
Казвайки с
уригняАлибабаичетиридесеттеразбойника”, уплашвайки разярени тигри, го прави герой в очите на много други мъже, завиждащи на способността му за изява...

10. Сбиванията. Никой не може да каже нещо
наопаки или на въпреки. Тогава рискува да се размине минимум с разбит нос. На истинския мъж, поне веднъж му е чупен носа, избиван зъб или леко е ръгван с нож..

11. Шофирането. Истинския мъж може едновременно да паркира хладнокръвно на задна, да пуши и да говори по мобилния си телефон. За него успоредното паркиране винаги става от първия път, карането винаги в най - лявата лента е закон..

12.
Ср*нето. Истинския мъж, когато с*ре го прави демонстративно. Стоейки на маса, става, казва на всеослушание, че отива да с*ре и поемайки към кенефа си взема нещо за четене. Едно истинско ср*не трае минимум половин час.
Най – истинските мъже, не пускат водата в тоалетната, ами се връщат на масата, събират всички хора, повеждат ги към тоалетната и им показват какво са сътворили. Вонята на л**на се носи на далеко.

13. Истинският мъж не прави любов – той
еб*, чука, клати и т.н.. На него не му правят френска любов, ами му въртят свирки, духат му и пр. Многобройни са случайте, когато групово, с приятели са въртяли на “шиша” разни жени, обещавайки им разни неща..

14. Към приятелите, никога не се обръща по име. Колкото е по – близък човека
токлкова по – вулгарно е обръщението към него. К*ре, п*дал, смотан, бастун...

15. Жените за него не са просто жени, те са п*
тки. “А бе тази п*тка вчера една свирка не можах да я накарам да врътне. Тъпа к*чка”. Освен п*тки, те са и к*рви, мастии, др*сли, пръдли (защото опърдяват кучана) и т.н. и т.н..

16. Един истински мъж, е винаги хладнокръвен. Когато сгази на улицата малко котенце, а приятелката му през това време се дере от рев заради това, той излиза навън най – необезпокояван го изтъргва от асфалта и го хвърля в канавката, за да не пречи на движението.
“Добре де, сега защо ревеш? К ,
во толкова?”, така и не му става ясно защо се сополи тази на дясната седалка.

17. Псувните. Абсолютно цветущи.! При разни проблеми, около 50 % от
думита са задължителни псувни. Така, е почти сигурно, че ще потръгне от раз...

18. Мъжът говори малко, само при необходимост и то ако не псува нещо и някой. Винаги се нервира на приказливите жени. Защитава мнението, че би трябвало да се затворят
устите им, само с шамар.

19. Истинския мъж е факир пред скарата. Напълно възможно е да не може да си изпържи две елементарни яйца, но това кебапчета, кюфтета,
паржоли и пр... няма равен на себе си.

20. Телефонните разговори – кратки, ясни и точни. Това, обаче не може да го обясни на жена си, на която той плаща сметките.

21. Музикалните предпочитания.
Моторхед, Менъуор, Джудас... Тези групи са истинските за него. Леми Килмистър истинския фронтмен. Онези, мръсни п*дали от кирливите си п*далски бойз групи, стават само за свирки и за нищо друго. Принципно му се драйфа, като види някои от тях...

22. Казармата. Всеки истински мъж е изкарал казармата,
ср*л в мизерните кенефи, давал е наряди, влизал е в ареста, напивал се е безобразно с другите войници и се е сбивал с по - вишестоящ.

Това е... Който, не се покрива поне на 50 % с тези двадесет и две точки, трябва да се замисли доста сериозно, дали не му се ще да го чукат други мъже, понякога. Да се погледне в огледалото и да види дали не си е лакирал ноктите или изрусил косата. Ако е така, трябва да се вземат незабавни мерки и то на време. В противен случай... пасивното
гейство не се одобрява от истинските мъже..

Няма коментари:

Публикуване на коментар

eXTReMe Tracker
ТОП СТРАНА PageRank

blog counter
blog counter