Пернишки Бейлис


Kакво е пернишки Бейлис?
-Ракия с боза...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Fashionoutlet
eXTReMe Tracker
ТОП СТРАНА PageRank

blog counter
blog counter